Es va realitzar la decoració interior de la Sala d'espera de l’Estació de Sants amb la nova arribada de l’AVE a Barcelona.

Es van folrar les parets amb tauler MDF de fibres ignífugues xapat de noguera americana natural de 1mm de gruix, envernissada color natural amb vernís mate (gloss 20) de poliuretà ignífug.

Es van col.locar 2 grans portes corredisses especials (270x250cm), que separa els dos entorns de la sala, per crear dos espais i ambients independents en cas que sigui necessari, per una banda la zona d’espera amb sofàs i per altra banda la zona de reunió i accés a internet.
Les portes es van realitzar sense marcar cap junt en tota l’amplada dels 270cm de fulla i estan penjades al fals sostre totalment enrasades mitjançant guies Klein Slid 125 amb mecanisme retràctil.

Els armaris i les portes batents es varen fer totalment enrassades amb el folrat per dissimular qualsevol obertura i crear una major uniformitat en tots els plans de paret. Els armaris tenen varis fornícules de DMF lacades color NCS S1070-G50Y que proporcionen canvis de pla, color i lluminositat per realçar encara més la pròpia noguera i donar-li més personalitat al conjunt dels armaris.

En el folrat de l’accés principal es va realitzar una fornícula per encabir-hi un coixí entapissat amb polipiel que actua de banqueta-sofà.

El fals sostre es va realitzar també en tauler de noguera americana, on es van encastar totes les llums i les sortides de climatització seguint sempre la llargada de la veta de la fusta per tal de donar una continuïtat a la xapa.

Promotor

ADIF

Constructora

Dragados

Disseny + Interiorisme

7SIS

Fotògraf

Marcela V. Grassi
Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio