Soldevila va realitzar els treballs de fusteria i ebenisteria de la decoració del restaurant, obra de l’estudi Pulsen i executada per la constructora Reformes Contrast S.L.

La paret lateral característica del local i que ondula només a l’entrar al restaurant realitzada amb un folrat de perfils de Roure envernissats color natural. Per realitzar el folrat es va muntar una subestructura de Pi Flandes a la que posteriorment es van fixar els perfils, realitzats amb tires de fibra DM xapades amb roure de 1mm de gruix. A l’interior de la subestructura es va instal·lar llana de roca de 40kg de densitat per amortir el so del restaurant. L’accés als banys es realitza en una entrada inferior que es va deixar al folrat.

Les parets folrades amb coixins capitonats i folrats en pell de la marca Gastón y Daniela. Prèviament es va folrar la paret amb DM abans d’entapissar. El sofà també està realitzat amb la mateixa tela de Gastón y Daniela.

Llibreries i Prestatgeries intercalant, en el folrat capitonat, mòduls oberts de dos alçades diferents realitzats en rexapat de Roure envernissat color noguera fosca.

La barra del bar realitzada en fusta de Roure, en lamel·les desiguals, envellides a l’estil de tall de serra, envernissada amb vernís base aigua a porus obert. El sobre de taula realitzat en quartz de la marca COMPAC color negre.

La porta envidriada d’entrada realitzada en Roure Francès massís.

Falsos sostres en tela de galliner sobre marcs de Pi de Flandes.

Constructor

Contrast

Arquitectura + Disseny

Estudi Pulsen

Fotògraf

Soldevila

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio