SOLDEVILA VA CREAR LES 22 HABITACIONS SUITES DE L’HOTEL NOVOTEL BARCELONA CITY, I TOT EL MOBILIARI DE LES ZONES NOBLES.

SUITES:
Les suites, a diferència de la resta d’habitacions estàndards, les va dissenyar Patrick Genard & Asociados, i estan realitzades en estratificat d’alta pressió (HPL) ignífug M1 de Polirey, amb acabat vengué ref. C091 i rallat amb bec de pardal cada 10 cm.

Les habitacions compten amb un capçal de llit retro il·luminat, que dóna llum a la imatge central, i dues tauletes penjades directament del capçal.

La zona del llit està separada de la zona d’estar per una mampara fixa que amaga dues portes corredisses de 120 x 250 cm, penjades al sostre amb una guia Klein Slid Top 130 retràctil, i amb un tirador d’acer inoxidable encastat de la marca Kube. Aquestes mampares incorporen unes televisions de pantalla plana per les dues cares, per poder veure-les des del llit o la sala d’estar.

La banqueta per poder ubicar la maleta està feta d’acer inoxidable i polipiel, i està ubicada junt a la mampara, on hi ha uns perfils d’acer inoxidable incrustats per protegir l’acabat de Polirey dels cops de les maletes.

L’armari va equipat amb una llum interior blanca càlida, tipus Leds model ARF-LED 3x1W ww Chrome amb sensor d’obertura automàtica, i està dividit en dues zones: una part alta de dues portes que incorpora una barra de penjar, un mirall interior, una caixa forta de seguretat i calaixos interiors amb guia de fre incorporada marca Blum model Tandem Blumotion. I una altra zona dividida en dues parts, una part baixa amb el minibar ocult i un armari en forma corba per guardar-hi objectes, i una fornícula oberta amb una zona dedicada a preparar l’esmorzar.

El bany principal disposa d’un mirall que ocupa tota l’amplada de la paret i està retro il·luminat per la part superior i inferior amb uns fluorescents amb llum càlida tipus Leds.

Les portes dels banys estan realitzades amb el mateix acabat que tot el mobiliari, amb tapajunts i batents amb estratificat postformable de Polirey.


ZONES NOBLES:
Entre d’altres zones, hi destaquen la recepció de l’hotel i el restaurant.

Tot el mobiliari està construït en xapa de roure tenyit de color vengué 412 mate d’Oberflex i amb acabat amb relleu Bois Croco. La recepció consta de quatre mòduls folrats exteriorment amb pedra natural, igual que la pedra que revesteix les parets de la recepció de l’hotel. El mobiliari interior està realitzat amb xapa d’Oberflex i inclou vitrines de vidre trempat de 10 mm.

A la zona del restaurant, hi ha penjats un parell d’anells superiors, un d’ells fet amb coure natural envernissat per evitar l’oxidació, i l’altre amb estratificat de Polyrey HPL Pur Metal ref. C-000 Setinat. La part inferior de la cuina està folrada amb xapa d’Oberflex.

Aquest restaurant té una estructura de sofà a dues cares, amb coixins de polipiel, mobles auxiliars amb rodes ocultes de Hettich per donar suport al servei del restaurant i altres mobles fixes de suport; tots ells realitzats en Oberflex.

També consta de dues taules altes de 700 cm de llarg recolzades sobre una IPE de ferro de 30 x 30 cm, amb només dos peus als extrems. Tot folrat exteriorment amb la mateixa xapa d’Oberflex, però en aquest cas sense relleu.

A la zona dels salons de reunions, s’hi han realitzat 15 carros amb canyes de bambú, que tenen la funció de separar ambients entre les diferents zones dels salons. Les canyes de bambú envernissades de color natural i d’uns 10 a 17 cm de diàmetre estan situades irregularment. La base dels carros està feta en acer inoxidable amb rodes ocultes per poder-los moure lliurement.

Totes les portes dels salons estan folrades amb Formica Digiform HPL de 0,8 mm, amb imatges impreses que continuen pel sostre just per sobre de les portes, per donar major profunditat a la imatge.

Promotora

ACCOR

Arquitectura

BCA

Interiorisme

Patrick Genard & Asociados

Constructora

Metrovacesa

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio