Soldevila va realitzar la fusteria i ebenisteria d’aquesta obra projectada per l’equip d’interiorisme TARRUELLA & LOPEZ i executada per la constructora XEDEX.

Cuina:
Armaris de cuina realitzats amb tauler d’aglomerat de 19mm rexapat en roure, amb vernís color natural d’acabat mate. Les portes són de lamel·les de fusta massissa de roure deixades a tall de serra i acabat raspallat a mà amb aplicació d’oli especial per interiors. Els tiradors realitzats amb platina calibrada de ferro amb acabat grafit encerat.
Els prestatges vistos són de fusta massissa de roure de Schotten & Hansen amb subjeccions ocultes collades directament a les parets per aguantar 80kg de pes.

Banys:
1) Moble de bany fabricat amb tauler de partícules d’aglomerat hidròfug i xapat amb xapa de roure d’1mm de gruix acabat amb vernís mate textura natural de la marca Grupo GANI ref. Legno.
2) Moble de bany fabricat amb tarima massissa de parquet de roure de la marca Schotten & Hansen, acabat raspallat a mà, tant el sobre com les potes, de 7cm de gruix. Inclou dos calaixos amb l’interior de melamina color llis gris antracita amb guies ocultes de fre TandemPlus de Blum.


Portes:
1) Portes Corredisses fora envans fabricades en tauler de partícules (DM) pintat a l’obra, penjades amb guia de ferro realitzada en forja especialment pel projecte.
2) Portes Corredisses dins envans fabricades en tauler de partícules (DM) pintat a l’obra, penjades amb guia Klein Slid 80 retràctil i oculta.
3) Portes Pivotants fabricades amb lamel·les de roure massís en sentit horitzontal i vertical marcant separació entre sí. Les lamel·les són una tarima de parquet massís de roure de la marca Schotten & Hansen de 16mm de gruix acabat raspallat a mà. El gruix de la fulla de porta és de 6cm, col·locada dins d’un marc metàl·lic de ferro tallat amb làser amb acabat encerat grafit. El pivot inferior encastat directament al terra i el superior encastat al marc de ferro amb l’encaix realitzat amb làser. El tancador del pany també mecanitzat en làser a l’estructura de ferro.

Armaris:
Bucs interiors fabricats amb tauler d’aglomerat de 19mm rexapat en roure amb vernís d’acabat mate.
Les portes són de dos tipus:
1) Portes practicables fabricades en tauler de partícules (DM) pintat a obra.
2) Portes practicables amb bastidor de fusta massissa de roure de 6x4cm acabat raspallat a mà i envernissat mate, dividides en tres parts en alçada, on es col·loca una tela tensada de Gastón y Daniela, amb tiradors de cuir de Corium Casa.
Interior dels bucs amb fluorescents de Lumen’s que incorporen sensor infraroig d’obertura automàtica.

Vestidor sense portes:
Fabricat amb tauler d’aglomerat de 19mm rexapat amb roure, amb vernís d’acabat mate. Prestatges amb faldó davanter de 7cm tallat a 45º.

Prestatgeries:
Sobre d’escriptori i prestatges fabricats amb tauler de partícules (DM) pintat a l’obra, de 7cm de gruix amb sistema de subjecció ocult de ferro collat directament a l’envà per aguantar 80kg de pes cada prestatge.

Finestres:
Finestres practicables de fusta de roure francès massís amb acabat de lasur a l’aigua deixant el porus de la fusta obert.

Folrats Interiors:
Folrats interiors realitzats amb lamel.les de roure francès massís, deixat de tall de serra i acabat amb vernís textura natural mate de la marca Grupo GANI ref. Legno.

Constructora

XEDEX

Disseny + Interiorisme

Isabel Lopez Vilalta & Asociados

Disseny + Interiorisme

Sandra Tarruella Interioristas

Fotògraf

Jordi Sarrà

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio