Decoració de la zona del lobby, bar i restaurant, obra de l’equip d’interiorisme de MxC Arquitectes.

Folrat vertical de les parets i folrat horitzontal del fals sostre realitzats amb tauler d’Oberflex de roure T4 tenyit mallat tipus massís, amb acabat raspallat, i amb certificat ignífug de reacció al foc B-s1-d0 i de 18 mm de gruix.

Portes EI2-60 integrades i coplanàries amb el folrat de paret, amb frontisses ocultes graduables en 3D de la marca Simonswerk, model Tectus 310, i amb acabats exteriors en Oberflex de roure T4 tenyit mallat tipus massís, amb acabat raspallat.

Moble de recepció, moble bar i mobiliari del restaurant realitzats amb Oberflex de roure T4 tenyit i Polyrey HPL Blanc B069. Sobres de treball elaborats amb marbre granit Ivory Brown de 2 cm de gruix.

Taules del restaurant de 65 x 80 cm amb sobres de treball Corian Glaciar White de 4 cm de gruix i peus d’acer inoxidable.

El moble bufet consta de safates extensibles integrades i subjectades amb varetes d’acer inoxidable, que llisquen sobre unes guies corredisses prismàtiques de coixinets d’acer inoxidable.

Il·luminació inferior dels mobles amb llums LEDs Freedom FC, de llum càlida.

Folrat de la paret del bar en vidre Lacobel Soft White 9010 de 4 mm i vidre Lacobel Luminous Red 1586 de 4 mm, col·locats entre unes guies d’alumini d’Alu System Perfil 390/101, per subjectar els prestatges de vidre transparent trempat de 8 mm.

Persiana motoritzada per separar la cuina del menjador realitzada amb perfil Alutermic-45 llis i anoditzada de color negre.

Porta corredissa d’accés a la cuina motoritzada amb el sistema de guia de Ditec REXN1-2144, amb radar per a una obertura automàtica.

Sòcols en acer inoxidable.

Arquitectura + Interiorisme

MXC Arquitectes

Promotor

APH, SL (Acquisitions et Projets Hoteliers, SL)

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio