Decoració de la zona del Lobby, Bar i Restaurant de l’hotel IBIS BUDGED LLEIDA, obra de l’estudi d’interiorisme Concha Marquina.

Mobiliari de recepció, bar i restaurant realitzat en les parts frontals en HPL de la marca Polyrey formant diferents corbes, i els sobres de treball en Corian White Glaciar postformable de 12mm de gruix creant un sandwich de 40mm de gruix i tractant-lo amb calor per corbar-lo.

Moble Mostrador de Recepció amb frontal de vidre il·luminat amb llums LEDs de la marca Hera de color blau. A la zona interior s'ubiquen els diferents punts de treball com ordinadors, impressores, pantalles de seguretat i altres aparells electrònics de treball de l'hotel.


El Moble Bufet integra cinc zones:
-una zona amb placa freda per mantenir els aliments freds, realitzant amb el mateix Corian, amb una nevera a la part interior,
-una zona per passar les safates (amb perfils de secció circular d’inoxidable incrustades al Corian),
-una zona per guardar les safates, en Corian,
-una zona amb forma on mostrar els plats, realitzat també en Corian i suspesa a l’aire per peus metàl·lics d’inoxidable.
-a la part dreta del moble bufet hi ha un moble de Corian amb cortina vertical enrotllable per amagar la maquina de sucs.

A la planta baixa s’inclouen diferents mobles per ubicar les connexions d’informació, telèfon públic, televisió i internet. Tots aquest elements estan penjats a la paret, realitzats en MDF lacat texturitzat i fresat en formes corbes i amb les parts exteriors il·luminades amb llum LED blava de forma oculta.

A la zona de vending es va realitzar uns mobles per ocultar les màquines de productes de vending realitzat en frontal de MDF lacat texturitzat on s'inclou una paperera integrada en acer inoxidable.

Tots els sòcols dels mobles estan realitzats en acer inoxidable.

Promotor

APH, SL (Acquisitions et Projets Hoteliers, SL)

Arquitectura + Interiorisme

MXC Arquitectes

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio