La decoració de la zona del vestíbul, el bar i el restaurant de l’hotel ETAP Madrid Vallecas és obra de l’estudi d’interiorisme Concha Marquina.

Les parts frontals del mobiliari de la recepció, el bar i el restaurant són d'HPL de la marca Polyrey i formen diferents corbes. Els sobres de treball són de Corian White Glaciar postformable de 12 mm de gruix que crea un sandvitx de 40 mm tractat amb calor per corbar-lo.

El moble del mostrador de recepció té un frontal de vidre il·luminat amb llums LED de la marca Hera de color blau. A la zona interior s'ubiquen els diferents punts de treball, com ordinadors, impressores, pantalles de seguretat i altres aparells electrònics de treball de l'hotel.

El moble del bufet integra cinc zones:
- una zona amb placa freda per mantenir els aliments freds realitzada amb el mateix Corian i amb una nevera a la part interior
- una zona per passar les safates (amb perfils de secció circular d’inoxidable incrustades al Corian)
- una zona per guardar les safates, de Corian
- una zona amb forma on es mostren els plats, també de Corian i suspesa en l’aire per peus metàl·lics d’inoxidable
- a la part dreta del moble del bufet hi ha un moble de Corian amb cortina vertical enrotllable per amagar la maquina de sucs

A la planta baixa hi ha diferents mobles per ubicar les connexions d’informació, telèfon públic, televisió i internet. Tots aquests elements estan penjats a la paret i són d'MDF lacat texturitzat i fresat amb formes corbes. Les parts exteriors estan il·luminades amb llum LED blava de forma oculta.

A la zona de venda automàtica hi ha uns mobles que oculten les màquines de productes de venda automàtica. Aquestes tenen el frontal d'MDF lacat texturitzat on s'inclou una paperera integrada d'acer inoxidable.

Tots els sòcols dels mobles són d'acer inoxidable.

Arquitectura

Astasio y Ruiz Rivas Arquitectos Asociados SLP

Interiorisme

Concha Marquina

Promotor

ACCOR

Fotògraf

Eva Casado

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio