GT CLUB, local destinat a les reunions de socis que tenen com a afició la conducció de grans cotxes esportius (Avda. de les Corts Catalanes nº 9-11 local 1. Sant Cugat del Valles)

Soldevila va realitzar la fusteria-ebenisteria del projecte, sota encàrrec rebut per part de la direcció facultativa de EKLIPTA.

Els mobles de la sala van ser realitzats en taulers de fibra de DM folrats d’estratificat d’alta pressió d’alumini raspatllat de la marca Formica, ref.M2022. Les portes dels armaris es van realitzar sense tirador, amb el sistema toca-toca.

En la part del garatge es van realitzar armaris amb portes corredisses i prestatges graduables, també folrats en alumini de Formica. La guia de les portes anava totalment oculta ja que la porta superava i ocultava totalment tant la guia com els rodaments de la ferramenta.

La realització dels mobles de l’oficina es va realitzar amb base de fibra de DM folrat totalment d’estratificat d’alta pressió color “os” de la marca Formica ref.F7934, incloent calaixos per arxivar i portes amb prestatges interiors graduables.

Els tiradors de tot el mobiliari són d’acer inoxidable de la marca JNF ref. IN.22.209.10, de secció circular de 12mm de diàmetre i llargada segons la mida de cada porta.

Les taules es van realitzar en estratificat d’alta pressió color “os” de 20mm de gruix, amb potes d’estructura d’acer inoxidable polit.

Disseny + Interiorisme

Ybargüengoitia Asociados & Eklipta

Fotògraf

Stephan Zähring
Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio