Soldevila va realitzar la fusteria i ebenisteria d’aquesta obra de Terrassa, projectada per l’equip d’arquitectura de GreenLab Architecture (Francesc Bascompte), i executada per la constructora FERPIBASA S.L.

Tancaments Exteriors de Fusta:
Tancaments exteriors de la façana realitzats en fusta massissa de pi flandes. Formats per finestres fixes a la part inferior fins a 100cm d’alçada i finestres d’una i dos fulles a partir dels 100cm d’alçada.
Ferramenta de la marca GU amb bulons de tancament fungiformes, amb obertura oscil.lobatent per la fulla activa i palanca d’obertura automàtica a la fulla passiva.
Maneta d’alumini de la marca Hoppe model Paris.
Acabat de la fusta amb vernís a l’aigua de la marca Becker – Acroma a raó de 300 micres/m2 en tres capes (impregnant, fons i acabat).
Vidres de càmera de composició vidre exterior 6mm, càmera d’aire de 12mm, vidre interior 5mm.

Brancals Exteriors de la Façana:
Brancals exteriors de les finestres (per on corre la guia de la persiana veneciana Warema) realitzat amb fusta de pi flandes, amb el mateix tractament exterior de vernís que les finestres de fusta.

Portes Exteriors:
Porta Exterior d’entrada dels habitatges blindada, format per:
Fulla de porta de 83 cm d’amplada, 210 cm d’alçada i de 7cm de gruix, amb DM lacat per l’interior i folrada amb tauler de Prodex de Prodema per l’exterior (mateixa referència que la façana ventilada). Coplanar amb la façana exterior per dissimular la seva existència.
Pany de seguretat de 3 punts de la marca TESA.
4 Perns de seguretat d’inoxidable cromat de la marca AMIG.
Maneta interior d’inoxidable en forma de “L” de la marca JNF amb roseta circular metàl·lica i tirador exterior de secció 25mm diàmetre d’acer inoxidable marca JNF.
Espiell de llautó acabat cromat amb gran angular de visió.
Tallavents interior ocult a la part inferior de la fulla de la porta de la marca AMIG.

Folrats Exteriors:
Folrats exteriors realitzats amb tauler de resines fenòliques termoendurides de 6mm de gruix i acabat exterior amb xapa natural d’Okume, model PRODEX de la marca PRODEMA.
Fixat amb adhesiu BOSTIK PANELTACK a rastrells de fusta prèviament tractats per classe d’us 3 segons UNE 350-1 i UNE 350-2.

Armaris d’instal·lacions :
Armaris d’instal·lacions per amagar quadres elèctrics, BIES i altres elements realitzat amb subestructura de pi flandes i amb el mateix tauler PRODEX que el folrat de la façana exterior. Amb frontisses de cassoleta ocultes.

Promotora

Simeresa S.L.

Arquitectura

Green Lab

Constructora

Ferpibasa

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio