Dins del procés de canvi de la imatge corporativa del restaurant Cinc Sentits, del xef Jordi Artal, posseïdor d’una estrella Michelin, Soldevila va realitzar la decoració en fusta segons el projecte de l’estudi de disseny ZOO.

L'interior del local es va projectar com una fragmentació de l'espai, de manera que visualment hi hagués una diferenciació entre la recepció i la sala de menjador.

Per aconseguir contraposar els concepte de sofisticació i naturalitat, els materials utilitzats varen ser la fusta, el teixit de sac, la pedra… tots ells materials orgànics i naturals en contraposició dels aluminis i metalls que es van utilitzar en les cortines encadenades.

Amb tots aquests elements el restaurant "Cinc Sentits" és un espai sofisticat que combina els valors actuals amb els de tradició i origen.


REVESTIMENTS HORITZONTALS EN FUSTA DE PI

L'aspecte de les parets, un panell de fusta, conjuga plans, textures i colors basats en una vista aèria de la zona del Priorat, origen del xef del restaurant.

El revestiment de la paret del restaurant utilitza lames de fusta de pi sorrejades per tal de desgastar la beta tova. S’accentua d’aquesta forma el gravat de les betes de la fusta. I es van muntar amb tres plans diferents per donar relleu, força i profunditat al folrat.

D’aquesta manera, es simulen els desnivells de les feixes característiques de la zona del Priorat.

Es van lacar les lames utilitzant un degradat cromàtic de la fusta de quatre colors per connectar la part superior de la paret a la part inferior. Un color negre que es va difuminant a mesura que s'acosta al terra, de color blanc, aconseguint així una degradació de colors també característica de la zona.


CORTINES

Per trencar la uniformitat i profunditat de la geometria del local es van muntar unes cortines al sostre seguint unes formes circulars. Les cortines ajuden a trencar l’alçada del local.

Aquestes cortines marquen línies sinuoses que destaquen pel seu color coure respecte el sostre de color negre.

Promotor

Cinc Sentits

Disseny + Interiorisme

Zoo

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio