Folrat de la façana, els sostres exteriors i la porta d’entrada realitzat amb tauler compacte de resines fenòliques termoendurudes (HPL) per a exteriors de la marca Prodema ref. PRODEX, acabat en DARK BROWN 1 cara de 8 mm de gruix. Instal·lat sobre perfil d’alumini anoditzat rectangular acabat en plata de secció 80 x 20 x 1,5 mm. Encolat amb adhesiu de poliuretà SIKA Bond.

Armaris: fabricats amb l’interior de melamina ref. tèxtil mig. Acabat exterior de laca mate color RAL, triat pel client. Guies dels calaixos ocultes de la marca BLUM d’extracció total i amb fre BLUMOTION.

Portes interiors batents enrassades per la cara exterior, amb frontisses ocultes graduables en 3D de la marca Krona ref. K7080 crom setinat F1 reversible. Sense travesser superior, la fulla va directament al fals sostre de Pladur. Acabat amb laca mate color RAL, triat pel client.

Portes interiors corredisses realitzades en MDF, del terra al sostre, lacades amb laca mate. Les guies i els rodaments corredissos són de la marca KLEIN, model SLID 130.

Porta d’entrada de l’habitatge pivotant en MDF lacat per la cara interior, i en tauler PRODEX per l’exterior, enrassat amb el folrat de la façana. La porta incorpora un pany de seguretat de 5 punts de la marca GU automàtic i cilindre de seguretat.

Manetes i panys de portes en acer inoxidable, de la marca JNF.

Escala: fabricada amb el parquet subministrat pel client, tot ingletat, sobre una estructura metàl·lica de ferro.

Pèrgola: llistons de bolondo de secció 9,5 x 5 cm amb acabat a dues mans de lasur tenyit, similar a l’acabat de Prodema de la façana.

Arquitectura + Disseny

Joan Ramón de Casanova

Constructora

Tomás Gracia Construcciones

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio