Projecte de mobiliari a mida, emplafonats, portes corredisses, pèrgoles, tanques exteriors i finestrons en una rehabilitació integral a l'Algarve.

Pèrgola feta de fusta laminada d'iroc, protegida amb lasur a l'aigua amb tint per igualar el color de l'iroc. Peus i ancoratges de pilars d'acer inoxidable AISI 416 fets expressament per al projecte i lacats al forn.

Emplafonats exteriors fets de tauló enllistonat de làmines d'iroc, al qual se sobreposen perfils de fusta d'iroc de secció variable de 4 x 3 cm i 8 x 3 cm per trencar la simetria. Tot protegit amb lasur, com els porxos.

Finestrons corredissos, que actuen com a protecció solar davant les finestres, fetes amb un perfil d'acer inoxidable AISI 316 de 60 x 60 mm lacat al forn i làmines de fusta d'iroc de diferents seccions. La ferramenta corredissa és de Krona-Koblenz.

Taula d'illa de la cuina feta amb taulons sencers de roure francès de 650 cm de llarg i 7 cm de gruix, raspallats i polits a mà per donar-los una textura d'allò més natural, respectant les fissures del roure.

Les unions entre taulons es fan amb una ànima d'acer negre, que ajuda a fer rígida l'estructura de la taula i li dona una estètica sòbria i elegant.

Celler i mobiliari de fusta de roure massissa.

Parquet del terra de fusta de roure acabat Bologna Extra White de la marca Heartwood.

Portes corredisses des del terra fins al fals sostre, de tota la alçada, amb guia Krona-Koblenz amb fre ABS incorporat al tancar la porta.

El pom de la porta s'ha fet expressament per al projecte, és d'acer inoxidable, es troba a 120 cm d'altura i està lacat del mateix color que la porta. Quan està tancada, la fulla queda totalment amagada, en el mateix pla que els batents.

Arquitectura i interiorisme

LUV

Promotor

Particular

Gestió de projecte

Room Global

Fotògraf

Pol Viladoms

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio