Decoració de la botiga Superdry de L’Illa Diagonal de Barcelona seguint el projecte d’interiorisme de D M Interieur bvba i la imatge corporativa de marca del grup Superdry.

Les parets de la botiga combinen cinc tipus de materials: totxana vista, lames de fusta de roure natural, lames de fusta de pi belga envellides i planxes i HEAs de ferro negre.


REVESTIMENTS HORITZONTALS EN FUSTA DE ROURE

Soldevila va realitzar el folrat de les parets de roure, amb lames de roure massís francès de 14cm d’amplada, 22mm de gruix.
Prèviament al folrament amb roure es van realitzar envans utilitzant cabirons de pi de 45mm de gruix per tal de fer envans falsos i per preparar la base per folrar posteriorment amb roure.

En la zona d’emprovadors els envans es van realitzar amb cabirons de fusta de pi per posteriorment folrar amb lames de roure natural.
Els marcs de pas dels emprovadors també queden rematats per una peça de roure.
Dins dels provadors es va folrar la paret de fons amb MDF pintat blanc i posteriorment es va col·locar un mirall amb il·luminació per la part perimetral del mirall.
Els bancs dels emprovadors estan realitzats també amb les mateixes lames de roure de les parets.


MOSTRADOR DE FACTURACIÓ

El mostrador de facturació està format per tres cossos formant un angle de 135º.
La part superior del mostrador és un taulell de fusta de roure.
Per la part frontal vertical es va folrar el mostrador amb xapa de ferro natural sense tractament, rematada per passamà de ferro i cargols de ferro vistos.
La part posterior està realitzada amb melamina negra i conté prestatges i calaixos.

A la part del darrera del mostrador es va muntar una prestatgeria que ocupa tota la paret del fons, realitzada amb lames de roure.


PRESTATGES

Els prestatges de roure estan fets amb tauló de roure de 55mm de gruix encolats entre si pel cantell. Els tirants que subjecten els prestatges estan realitzats amb passamà de ferro negre natural.


APARADOR INTERIOR ILLA

L’aparador que dóna a l’interior de La Illa està realitzat per dos HEAs de Ferro negre natural de 240x240mm. Entre les dos HEAs es va muntar uns taulers de MDF que finalment es folren amb lames verticals de fusta pi belga envellit, i que contrasten amb el roure de l’interior de la botiga que té un color natural més càlid.

Promotor

Osaka 68 S.L.

Interiorisme

DM Interieur BVBA

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio