Decoració en fusta:

Es va realitzar la decoració complerta de la botiga Jack&Jones amb fusta d’avet reciclada de palets per seguir l’estètica de disseny de la marca.
També es van folrar parets amb peces rectangulars de ceràmica pintades posteriorment.

Els diferents elements realitzats van ser:

Sostre decoratiu en forma de “U” de fusta reciclada, de 22ml de llargada, 100cm d’amplada i 30cm d’alçada, sospès amb varetes mètriques que anaven directament al forjat estructural. Per executar-ho es va realitzar una estructura de fusta massissa i tauler ignífug B-s1-d0 amb la mateixa forma. A continuació es van muntar les llates de fusta massissa d’avet reciclat d’euro palet de diferents amplades i gruixos, que formen la nova imatge de la marca a tot el món.

Mobiliari format per prestatges, gòndoles centrals, sofàs i penjadors. Tot realitzat en fusta d’avet reciclada.

Zona de provadors i maniquins: les parets i sostres es folren amb estructura de fusta massissa de pi, amb previsió per passar tubs corrugats necessaris per les instal·lacions elèctriques, i posteriorment es va folrar amb tauler ignífug B-s1-d0 de 16mm de gruix a les dues cares. L’interior del provador amb tauler de fibres de DM acabat amb una imprimació rugosa per posteriorment se pintada per donar la textura desitjada. La cara exterior va ser folrada amb la mateixa fusta massissa dels sostres.

Els pilars estructurals del local enlloc d’arrebossar-los amb ciment i posteriorment enganxar a sobre la ceràmica amb ciment-cola es va treballar una solució a fàbrica per facilitar els treballs de muntatge i passar de construcció humida a seca. Es van realitzar “Ls” amb tauler de fibres de DM ignífugues B-s1-d0 i es van encolar a sobre les peces de ceràmica. A l’obra es van folrar els pilars ajuntant dues “L” i posteriorment es va pintar tot el conjunt amb el mateix acabat que la resta de parets.

Les parets folrades amb ceràmica amb el mateix procediment que el folrat del pilar.

Els brancals dels bastiments de pas es van realitzar amb platina calibrada de ferro de 8mm de gruix i pintats posteriorment amb pintura tipus Oxiron Forja.

Promotor

Jack & Jones

Direcció d'execució d'obra

Albert Vidal

Constructor

Ferpibasa

Fotògraf

Ivan Raga

Fitxa del projecte en format PDF

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio