L’Atlàntida es compon de diferents espais per acollir tota mena d’esdeveniments relacionats amb les arts escèniques:

• El Teatre Ramon Montanyà
• L’Auditori Joaquim Maideu
• L’Escola de Música i Conservatori

A més, hi trobareu la Sala Joan Anglada, un espai per a espectacles al foyer, un bar restaurant i un aparcament subterrani.
Aquestes zones conviuen per tal de compartir públics i recursos, unir els tres grans espais de L’Atlàntida, agrupar els accessos del públic i crear una estructura de recepció conjunta. Són el punt de trobada informal i de cruïlla entre tots aquells que han vingut a gaudir de la seva passió: l’espectacle.

La Sala Joaquim Maideu

L’auditori, amb una capacitat variable entre 280i 384 localitats en funció de la configuració, és la sala preferent d’audició de música. També pot acollir actuacions teatrals, espectacles de dansa i es pot utilitzar com a espai de recepcions o plató de producció audiovisual. La seva versatilitat espacial i simplicitat conceptual la converteixen en una de les sales més polivalents de L’Atlàntida.

La Sala Ramon Montanyà

El nou teatre, de 800 localitats, permet impulsar una programació ambiciosa. L’Atlàntida presenta un cartell de qualitat amb la capacitat de poder respondre a un públic nombrós en un espai totalment adequat. Les condicions espacials, funcionals i tècniques de la sala són òptimes, tant per a la celebració dels espectacles com per a la seva preparació.

En aquest context, el teatre permet acollir:

• Espectacles de mitjà i gran format de teatre clàssic, musical o líric i dansa clàssica i contemporània.
• Concerts orquestrals i audicions de música clàssica i actual.
• Treballs d’assaig i de preparació.
• Activitats congressuals o d’empresa.

L’Escola de Música i el Conservatori (EMVIC)

Un espai per crear noves melodies. El centre té com a finalitat principal l’aprenentatge del llenguatge musical i de la pràctica instrumental. Mitjançant una formació excepcional, els professors proporcionen totes les eines necessàries per a una exitosa carrera professional.

A L’EMVIC, també es realitzen activitats d’informació i de documentació musical que contribueixen a enriquir l’alumnat.

Constructora

FCC Construcción

Arquitecte

Josep Llinàs
Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio