• Primera generació

  L’any 1897, en Jaume Soldevila i Canamasses va iniciar l’activitat de fusteria a Aiguafreda (Barcelona), d’això fa ja més de cent anys.

 • Segona generació

  Els seus fills, en Pere i en Josep van continuar l’activitat de la fusteria en finalitzar la guerra, reprenent de nou la tradició artesanal que el seu pare els havia ensenyat. Van començar en un antic local de 400m2 per construir al cap d’uns anys un nou taller de 1.500m2 en uns terrenys nous que havien adquirit, seu de l’actual empresa.

 • Tercera generació

  La tercera generació va fer créixer l’empresa, entrant en nous mercats internacionals de decoració i interiorisme, sobretot en països àrabs, i adquirint maquinària moderna, cosa que va fer ampliar les instal·lacions fins els 3.500m2 edificats.

 • Quarta generació

  Avui la quarta generació, després de treballar fora de l’empresa familiar per adquirir experiència, està plenament incorporada a l’empresa per donar-li un nou impuls.
  Soldevila està en plena fase de creixement tant a nivell de gamma de serveis i productes com de tipologia de clients i mercats.
  Soldevila té actualment unes instal·lacions modernes sobre una superfície de 10.000m2, dels quals 4.000m2 són edificats i 3.000m2 estan en fase de projecte bàsic.
  Disposa de mitjans tècnics adequats i d’un equip humà preparat tècnicament per desenvolupar qualsevol tipus de feina relacionada amb la fusta i els seus derivats.

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 © Soldevila 2021 Notes legals Zoo Studio