Projecte de remodelació de la planta de direcció, obra del despatx d’arquitectura SANDY BRUNNER.
Comprèn les zones de passadissos, ascensors, sales de reunions i mobiliari.

En nucli central de l’edifici es va folrar en tota la seva continuïtat amb panells de roure natural i freixe blanca procedent d'Itàlia.

El projecte està plantejat com un esglaonat que forma relleus a la paret, combinant diferents amplades de panells amb diferents acabats.

A la sala de reunions, i com a continuació del passadís, el folrat de la paret es va transformar en un grup d’armaris de diferents nivells i amb diferents usos, amb apertura projectada sobre guies especials amb una capacitat de 200 kg, que incloïen amortidors de recollida i fre.

A les sales on es realitzen esmorzars i dinars de treball es van fer unes taules de roure de 6 cm de gruix i peus de ferro tubular de 80 x 25mm lacats al forn. Les taules són extensibles segons les necessitats de l’ús.
També es va realitzar un moble auxiliar multiusos amb portes corredisses i tirador integrat.
A la sala amb pantalla de projecció es va fer un moble mural fabricat amb HPL texturat negre i adhesiu; mobles baixos amb portes; laterals i part alta registrable per accedir al cablejat de pantalles, telèfons, etc., i combinat amb una part central oberta i xapada amb cirerer envernissat color natural.

Mobiliari en forma de cubs, que combina en una mateixa peça diferents acabats, uns lacats amb dos colors i uns altres que combinen xapa de roure o freixe blanca.

Ctra. de Ribes 144 08591 Aiguafreda Barcelona T 938 442 328 info@soldevila.es © Soldevila 2017 Notes legals Zoo Studio